I AM is een multi-service company gespecialiseerd in afvalolie. De afgelopen jaren heeft I AM haar expertise en kennis verder uitgebouwd en is werkzaam in de volgende branches: olieafval, brandstoffen, smeermiddelen en basisoliën.

 

 

Consultancy:

Met ruim ... jaar ervaring binnen de offshore wereld is I AM uw partner op het gebied van commercieel advies. Met onze gedegen kennis van de ... markt vergroten wij, onder andere door verbetering van de organisatie en commerciële processen, uw kansen op belangrijke leads.

 

Interim management:

Heeft uw organisatie een zetje in de rug nodig of is er (tijdelijk) geen manager ter plekke? Zet I AM in voor deskundig project- en interim management. I AM begeleidt u bij de uitvoering van uw plannen en en het behalen van de gestelde doelen, met nieuwe tools die uw organisatie met succes kan blijven toepassen.

 

Business development:

Bij een uitbreiding of het aanboren van nieuwe zakelijke kansen komt heel wat kijken. Marketing, het opstellen van een analyse, klantbenadering, het bouwen van een waardepropositie... I AM is dé partner met inzicht die het project overziet en aanstuurt.

 

Sales & Logistics:

Tekst...

 

New services:

Tekst...